Wie zijn wij

Foodservice Network België

Foodservice Network België bestaat uitsluitend uit leden die vooruit willen: willen samenwerken, willen delen en willen leren. Dat is een van de belangrijkste succesvoorwaarden voor ons netwerk: dat onze leden het juiste DNA hebben, het juiste functieniveau vervullen en de relevantie inzien van kennis delen en netwerken. Zij bieden toegevoegde waarde aan het netwerk als kennisplatform.

Foodservice Network België is in 2005 gestart en is in de voorbije jaren uitgegroeid tot hét netwerk voor foodservice, met meer dan 60 gerenommeerde, veelal internationaal opererende, bedrijven uit de totale bedrijfskolom.

Foodservice Network België is bedoeld voor beslissers in de toonaangevende bedrijven die actief zijn in de Belgische foodservicemarkt. Beslissers die er belang aan hechten om op een efficiënte manier hoogwaardige kennis te vergaren. Dat is wat wij middels onze thematisering en programmering trachten te faciliteren. In een informele sfeer worden daarnaast ervaringen gedeeld met collega’s, (worden) actuele branchethema’s besproken en werken onze leden aan hun bedrijfsmatige en persoonlijke netwerk.

Een lidmaatschap biedt plaats voor twee leden, te weten een ‘Executive’ (lid van de directie) en een  ‘Topkader’ (lid van het managementteam). Om de kwaliteit en consistentie van het netwerk te waarborgen, is het lidmaatschap persoonsgebonden.

Het lidmaatschap van Foodservice Network België geeft jaarlijks recht om vijf bijeenkomsten bij te wonen; 3 themabijeenkomsten, een (trendtour of masterclass) en een internationaal (georiënteerd) foodservicecongres. Dit jaar maakt de exclusieve internationale bijeenkomst ‘Foodservice Executive Europe’ deel uit van uw lidmaatschap.

We streven ernaar om rondom de thematiek van een bijeenkomst, inspirerende sprekers te programmeren, die als expert gelden in hun werkveld en van toegevoegde waarde zijn voor een levendige discussie. Door sprekers van binnen én buiten de branche te presenteren, maar ook best practices van sectorprofessionals het podium te gunnen, ontstaat een bijzondere kruisbestuiving.Zoeken


Food Inspiration Magazines

Agenda

Volg ons via